4. Tavoitteet

4.1. KASVATUKSELLISET TAVOITTEET

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry tukee kotien kasvatustyötä pyrkien osaltaan kasvattamaan pelaajiansa:

-omatoimisiksi, myönteisiksi ja itseensä luottaviksi
-urheilulliseen ja terveelliseen elämäntapaan
-toisten huomioimiseen ja ryhmässä toimimiseen
-erilaisten ihmisten kanssa ja vaihtelevissa olosuhteissa toimimiseen
-omista tehtävistä, varusteista ja hygieniasta huolehtimiseen
-sääntöjen ja normien noudattamiseen

Pelaajia kannustetaan ja ohjataan ottamaan vastuuta kehittymisestään myös henkilökohtaisen ja omatoimisen harjoittelun avulla.

4.2. HARJOITUKSELLISET TAVOITTEET


Kajaanin Junnu hokissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton eri ikäluokkia koskevia suosituksia oppimistavoitteissa ja harjoittelun ohjelmoinnissa.

G-, F-, E- ja D –junioreissa, 4-13 –vuotiaat, sekä tyttö-/naisjoukkueessa pääpaino on pelaajien henkilökohtaisten lajitaitojen ja liikuntaominaisuuksien monipuolisessa kehittämisessä.

C- ja B –nuorten harjoittelussa korostuvat pelaajien välisen yhteistyön, lihasvoiman, lihaskestävyyden ja liikkuvuuksien harjoittaminen.

Kajaanin Junnu hokissa huomioidaan lasten ja nuorten herkkyyskausien sekä fysiologisen ja biologisen iän merkitys harjoittelussa/kilpailussa.4.3. KILPAILULLISET TAVOITTEET


F-C2 –juniorit kilpailevat aluesarjoissa tai muissa ikäluokalle suunnatuissa SJL:n sarjoissa.

Pelaajien osalta pohjolatie alkaa C2 ikäluokasta, josta alkaen tavoitteena on saada pelaajia Pohjola-leirille ja sitä kautta tarjota heille pääsyä ikäkausimaajoukkueisiin.


Varsinaiset kilpailulliset tavoitteet asetetaan joukkueille C2-ikäluokasta alkaen. C2, C, B2 ja B-joukkueissa on tavoitteen joukkueen kilpailullisen menestyksen avulla pelaajan kehittäminen ja kasvattaminen kilpaurheilua varten. Tavoitteen saavuttamiseksi pyritään pelaamaan mahdollisimman korkealla sarjatasolla resurssit huomioiden.

Päätöksen joukkueen sarjatasosta tekee puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö ottaen huomioon joukkueen valmentajan ja joukkueen mielipiteen.

5. Toimihenkilöt