Kausimaksut kaudella 2020-2021 

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry. johtokunta on päättänyt seuraavat maksut seurantoimintaan osallistuville.

Harrastajan maksut koostuvat kausimaksusta seuralle ja joukkueentoiminnasta aiheutuvista kuluista.

Maksusta on sisaralennus 30% toisesta saman perheen pelaajasta ja 50% seuraavista. Maksut kerätään joukkueittain, jotka tilittävät ne kertasuorituksena kauden alussa. Sisaralennus ei koske harrastuksen aloitusvaihetta.

Harrastuksen aloitusvaihe: Ikävuodet 3-8vuotta

Kausimaksu on 85€/kausi (syyskuu-maaliskuu). Maksulla pääset osallistumaan perhejää, luistelu- ja kiekkokoulu. Yhdellä maksulla kaikkiin kolmeen tapahtumaan. Ei muita maksuja toiminnasta.

Hokki U8: Ikävuodet 5-7 vuotta

Kausimaksu on 100€/kausi. Lisäksi joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut.

Hokki U9-U10: Ikävuodet 8-10 vuotta

Kausimaksu 250€/kausi. Lisäksi joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut.

Hokki U11-U18: ikävuodet 11-18 vuotta

Kausimaksu 350€/kausi. Lisäksi joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut.

Hokki Tytöt: ikävuodet 5-15 vuotta

Kausimaksu on 100€/kausi. Lisäksi joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut.

Hokki Naiset: Ei ikärajaa

Ei kausimaksua. Toiminnasta aiheutuvat kulut, jääaika maksu.

Kausimaksu pitää sisällä

Maksulla katetaan seuran yleiset kulut: valmennuspäällikkö, taitovalmentaja, mv-valmennus, koulutukset, toimisto, kirjanpito, materiaaliostot (esimerkiksi pelipaidat) jne. Kausimaksulla kerättävä tulo ei kata kokonaisuudessaan näitä kuluja vaan sen lisäksi seura hakee avustuksia, hankkii sponsoreita, ja tekee talkootöitä, joista keskeisin koko seuraa koskeva talkoomuoto on kioskitoiminta jäähallilla juniori- ja Mestis-pelien yhteydessä.

Joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut

Joukkue kerää x summaa rahaa kuukausittain kattaakseen kauden toimintaansa liittyvät kulut. Pelireissut, sarjamaksut, valmennus, tuomarit, ruokailut, huollon varusteet jne. Maksun suuruus perustuu joukkueen kausibudjettiin.

Joukkueenjohtaja avaa kausibudjetin sisällön vanhempainpalaverissa.

Tätä maksua pienentääkseen joukkueet yleensä järjestävät talkoita ja hankkivat joukkueelleen sponsoreita. Joukkueiden sponsorit eivät voi olla kilpailuasetelmassa seuran sponsoreiden kanssa.

Ehdot ja perumiset

Kausimaksun maksavat kaikki Kajaanin Junnu Hokki 68 ry kirjoilla olevat joukkueissa pelaavat pelaajat, pois lukien erikseen seurayhteistyön kautta peleissä käyvät pelaajat. Kausimaksu maksetaan täysimääräisenä 31.12 saakka. Mikäli pelaaja tulee jäseneksi ja seuran pelaajaksi 31.12 jälkeen, kausimaksusta tulee maksettavaksi 50 %.

Seuraan ja joukkueeseen tutustuminen 1.3-30.4 ajalla pelaaja ei maksa kausimaksua kyseiseltä kaudelta lainkaan. Mahdollistetaan uusille pelaajille mahdollisuus tutustua seuran joukkue toimintaan.

Mikäli pelaaja lopettaa jääkiekkoharrastuksensa kesken kauden, kausimaksua ei palauteta takaisin. Paikkakunnalta muuton vuoksi kausimaksusta voidaan palauttaa maksimissaan 50 %, jos keskeytys tapahtuu ennen 31.12. Mikäli muutto tapahtuu 31.12 jälkeen, ei kausimaksua palauteta lainkaan. Kausimaksusta voidaan palauttaa maksimissaan 50 %, mikäli pelaaja joutuu lopettamaan pelaamisen esim. vakavan sairauden tai tapaturman johdosta (lääkärintodistuksella). Mikäli sairauden tai vamman vuoksi lopettaminen tapahtuu 31.12 jälkeen, ei kausimaksua tai sen osaa palauteta.

päivitetty 1.5.2020