Kausimaksut kaudella 2022-2023 

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry. johtokunta on päättää kausimaksut elokuun alkuun mennessä. Kausimaksut ovat erisuuruiset eri ikäryhmillä.

Harrastajan maksut koostuvat kausimaksusta seuralle ja joukkueentoiminnasta aiheutuvista kuluista.

Maksusta on sisaralennus 30% toisesta saman perheen pelaajasta ja 50% seuraavista. Maksut kerätään joukkueittain, jotka tilittävät ne kertasuorituksena kauden alussa. Sisaralennus ei koske harrastuksen aloitusvaihetta.

Kausimaksulla katettavat kulut

Kausimaksulla katetaan seuran yleiset kulut: valmennuspäällikkö, taitovalmentaja, mv-valmennus, koulutukset, toimisto, kirjanpito ja materiaaliostot (esimerkiksi pelipaidat). Kausimaksulla kerättävä tulo ei kata kokonaisuudessaan näitä kuluja vaan sen lisäksi seura hakee avustuksia, hankkii sponsoreita ja tekee talkootöitä, joista keskeisin koko seuraa koskeva talkoomuoto on kioskitoiminta jäähallilla juniori- ja Mestis-pelien yhteydessä.

Joukkueen toiminnasta aiheutuvat kulut

Joukkueet keräävät kuukausimaksua kattaakseen omaan toimintaansa liittyvät kulut. Näitä synnyttävät esimerkiksi pelimatkat, sarjamaksut, valmennus, tuomarit, ruokailut sekä huollon varusteet. Maksun suuruus pyritään ennakoimaan joukkueen kausibudjetissa. Joukkueenjohtaja esittelee kausibudjetin joukkueensa vanhempainpalaverissa.

Kuukausimaksuja pienentääkseen joukkueet yleensä järjestävät talkoita ja hankkivat joukkueelleen sponsoreita. Joukkueiden sponsorit eivät voi olla kilpailuasetelmassa seuran sponsoreiden kanssa.

Ehdot ja perumiset

Kausimaksun maksavat kaikki Kajaanin Junnu Hokki 68 ry kirjoilla olevat joukkueissa pelaavat pelaajat, pois lukien erikseen seurayhteistyön kautta peleissä käyvät pelaajat. Kausimaksu maksetaan täysimääräisenä 31.12. saakka. Mikäli pelaaja tulee jäseneksi ja seuran pelaajaksi 31.12. jälkeen, kausimaksusta tulee maksettavaksi 50 %.

Seuraan ja joukkueeseen tutustuminen on mahdollista 1.3-30.4., jolloin pelaaja ei maksa kausimaksua kyseiseltä kaudelta lainkaan. Näin annetaan uusille pelaajille mahdollisuus tutustua seuran joukkuetoimintaan.

Mikäli pelaaja lopettaa jääkiekkoharrastuksensa kesken kauden, kausimaksua ei palauteta takaisin. Paikkakunnalta muuton vuoksi kausimaksusta voidaan palauttaa maksimissaan 50 %, jos keskeytys tapahtuu ennen 31.12. Mikäli muutto tapahtuu 31.12. jälkeen, ei kausimaksua palauteta lainkaan. Kausimaksusta voidaan palauttaa maksimissaan 50 %, mikäli pelaaja joutuu lopettamaan pelaamisen esim. vakavan sairauden tai tapaturman johdosta (lääkärintodistuksella). Mikäli sairauden tai vamman vuoksi lopettaminen tapahtuu 31.12. jälkeen, ei kausimaksua tai sen osaa palauteta.

päivitetty 1.5.2020