Aloitusvaiheen uudistaminen

on otettu hyvin vastaan Kajaanissa, etenkin perhejää on ollut selkeästi tarpeellinen lisä. Aloitusvaiheen lapsilla yksi selkeä hinta ja jokainen lapsi voi edetä omaan tahtiin aloitusvaiheen portaissa ovat olleet hyviä uudistuksia helpottamaan harrastuksen aloitusta.

Hokin U8 ikäluokkajoukkue

joka koostuu 5-6 vuotiaista lapsista on ollut huippumenestys. Nykyään yhä useampi perhe tuo lapset hyvissä ajoin harrastuksen pariin, joten tähän tarpeeseen täytyi vastata.

Hokki tyttöjen joukkue

pelasi ensimmäisen kauden jääkiekkoliiton alaista sarjaa. Tyttöjen harjoittelu ja pelit sujuivat onnistuneesti. Paljon iloisia tyttöjä jäähallilla tuomassa poika valtaiseen lajiin omaa uutta ilmettä.

Nyt on aika kiitos sanojen. Kiitokset kaudesta 2020-2021 kaikille Hokki toiminnassa mukana olleille toimijoille. Erityiset maininnat seuraaville: Seurantoimihenkilöt, olette tehneet todella arvokasta työtä seuran ja joukkueiden eteen! Pelaajat ja pelaajien vanhemmat olette korvaamattomia meidän seurassa. Yhteistyökumppanit ja Kajaanin kaupunki teidän ansioista meillä on edullista harrastaa jääkiekkoa Kajaanissa. Hokki fanit, te autatte jaksamaa meitä kaukalossa sekä otteluissa tiukan paikan tullen tsemppaat joukkueet hienoihin suorituksiin. Yhteistyöseurat

Kuhmon Kiva HT, Suomussalmen Palloseura ja Vuokatti Team Sport Kiitos!