leijona1.jpg

Info vanhemmille

Hyvät vanhemmat!

Toivomme, että tutustuisitte seuraaviin ohjeisiin ennen luistelu- ja kiekkokoulun alkua.

Varusteet:

Luistelukoulussa lapsella tulee olla jäälle mentäessä luistimet ja kypärä. Jäälle ei voi mennä ilman kypärää. Mielellään myös nahkahansikkaat/-rukkaset tai muut luisumattomat käsineet.

 Kiekkokoululaisilla tulee olla lisäksi läpällinen kaulasuoja, juniorimaila ja ristikollinen kypärä. Muut varusteet (polvi- ja kyynärsuojat, rintapanssari, jääkiekkohanskat ja -housut) ovat suositeltavia kiekkokoululaisella, mutta ei pakollisia. Jos lapsella ei ole jääkiekkohanskoja, niin lapsella suositellaan olevaksi nahkahansikkaat/-rukkaset tai muut luisumattomat käsineet. Tämä sen vuoksi, että mailankäsittely olisi turvallisempaa sekä helpompaa.

 Helpottaaksenne ohjaajien työtä, merkitkää lapsen kypärän etuosaan selvästi lapsen puhuttelunimi, esimerkiksi leveään maalarinteippiin kirjoitettuna.

 Lapsella voi olla jäähallilla mukana myös juomapullo, josta voi tarpeen tullen käydä juomassa liikuntatuokion aikana. Pullossa voi olla vettä tai laimeaa mehua, limpparia/energiajuomaa ei ollenkaan.

 Liikuntatuokion aikana suosittelemme lasten käyvän juomassa vaihtoaition puoleiselta laidalta - matalammat reunat. Tällä pyrimme välttämään ruuhkaa ja yhteentörmäyksiä katsomonpuoleisella reunalla.

Jos osaat jo luistella tai pysyt hyvin pystyssä tai olet ollut jo useaamman vuoden luistelukoulussa ja jääkiekon pelaaminen kiinnostaa, niin rohkeasti mukaan Leijona Kiekkokouluun

Ennen liikuntatuokion alkua:

Luistimet puetaan sille päivälle merkityissä pukukopeissa, ei kaukalon laidalla. Lapsen tulee ilmoittautua omalle ryhmänohjaajalle viimeistään 5 minuuttia ennen jään alkua.

 Jäälle mennään yhdessä ryhmänohjaajan johdolla. Jäälle ei saa mennä ilman ohjaajaa. Vakuutus ei korvaa, jos lapsi on mennyt jäälle ilman valvontaa. Maksuun sisältyy vakuutus.

 Vanhemmat voivat seurata liikuntatuokiota katsomosta. Vanhemmille suositellaan lämmintä varustusta, hallissa on viileää.

Jos olet innnostunut ja halukas luistelu-tai kiekkokouluohjaajaksi, niin ota yhteyttä valmennuspäällikkö Kimmo Happoon

Liikuntatuokion jälkeen:

Luistimet on hyvä huoltaa liikuntatuokion jälkeen kuivaamalla joko paperilla tai vaikka vanhalla pyyhkeellä. Näin terät eivät ruostu ja pysyvät parempina pitempään.

Luistimia on myös hyvä teroittaa säännöllisin väliajoin. Luistimia voi teroittaa joko jäähallilla tai esimerkiksi urheiluvälineliikkeissä.

Luistelu- ja Leijonakiekkokoulu maksu:

suoritetaan Junnu Hokin luistelu- ja kiekkokoulun tilille: Junnu Hokki  FI81 4600 0010 5867 13

85€/lapsi/opetusryhmä, molempiin kouluihin osallistuminen135€ (kokeileminen ilmaista). Kirjoita viestiksi LAPSEN NIMI JA MIHIN OSALLISTUU (LK TAI KK). Tuo maksukuitti viim. 3. kerralle.

 Jos teitä askarruttaa jokin varusteisiin, luistelu- tai kiekkokouluun liittyvä asia, niin valmennuspäällikkö Kimmo Happo 044-5972346 ja ohjaajat vastaavat mielellään kysymyksiinne.

 

Jäävuoroihin voi tulla joskus muutoksia ja ne voi tarkistaa jäähallilta tai Internet-osoitteesta www.junnuhokki.fi