Kajaanin Junnu Hokki järjestää lasten jääkiekkoleirin joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Leirillä on kolme ryhmää, ja lapset jaetaan ryhmiin ikäluokan perusteella.

  • Ryhmä 1. 2014-2013 syntyneet
  • Ryhmä 2. 2012-2011 syntyneet
  • Ryhmä 3. 2010-2009 syntyneet

Leirille ovat kaikki tervetulleita, olet sitten tyttö tai poika. Leirillä lapsi saa hyvää oppia urheilijan elämästä erilaisten harjoitteiden kautta. Leirillä harjoitellaan jäällä ja sen ulkopuolella. Leirillä pidetään tehokkaita jää- ja fysiikkaharjoitteita sekä urheilijaluentoja, kehonhuoltoa ja varustetestausta. Tule mukaan leirille oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa.

Leirillä on myös maalivahdeille henkilökohtaista valmennusta Hokin maalivahtivalmentaja Teemu Seppäsen johdolla. Maalivahtien liikkuminen tolppien välissä kuvataan ja maalivahdit saavat myös videot omasta työskentelystä leirin jälkeen itselleen.

Leirin hinta on 100 € tai 120 €, riippuen pelaajan iästä. Ryhmä 1. pelaajille leiri on hieman lyhyempi ja hinta 100€, kun taas leirin ryhmillä 2. ja 3. leiri on täysimittainen ja hinta on 120€.

Leirille otetaan ryhmää kohden 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Leirimaksu on maksettava viimeistään 15.12.2020. Leirille ilmoittautuessa saat vahvistusviestin ja maksuohjeet.

Peruutukset

Mikäli koronarajoitukset tai muu leirijärjestäjästä riippumaton asia estää leirin järjestämisen, leirimaksu tullaan palauttamaan täysimääräisenä takaisin osallistujille.

Leirille ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksu palautetaan ainoastaan takaisin siinä tapauksessa, että sairaus/loukkaantuminen estää leirille osallistumisen. Leirimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan takaisin kokonaisuudessaan.

ILMOITTAUDU ALLAOLEVASTI LINKISTÄ

https://www.kiekkoleiri.fi/lomake.html?id=42914

LEIRIOHJELMAT

Leiriaikataulu