Leiri-Info

LIIKUNTALEIRIN JÄRJESTÄJÄNÄ TOIMII KAJAANIN JUNNU HOKKI

PAIKKANA ON KAJAANI HALLI

LIIKUNTALEIRI ON TARKOITETTU KAIKILLE LIIKUNNAN YSTÄVILLE

IKÄLUOKAT 2009-2015 SYNTYNEET TYTÖT JA POJAT

LEIRIN AJANKOHTA ON 7.-9.6.2022

TOIMINTAA ON KELLO 08.00-15.00 VÄLISENÄ AIKANA

ILMOITTAUTUMINEN 15.2.-15.5.2021

HINTA PITÄÄ SISÄLLÄÄN: LOUNAS, T-PAITA,LIIKUNTAELÄMYS JA VAKUUTUS

LEIRI HINTA ON 150€

VARUSTUS

Leiri on monipuolinen liikuntaleiri, joten leirille tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet. Leirin aikana lapset liikkuvat sisä- ja ulkotiloissa, joten varustus sään mukaan.

Leirillä on erilaisia liikuntamuotoja ja niissä tarvitaan välineitä. Mikäli sinulta kotoa löytyy kyseiseen lajiin sopivia välineitä, on ne hyvä ottaa mukaan. 

Sisä- ja ulkoliikuntakengät. Sisätiloihin on hyvä olla vaaleapohjaiset kengät.

Juomapullo ja terveelliset liikkujan eväät ovat suositeltavia pakattavaksi leiripäivää varten. Leirillä pidetään juoma- ja evästauot.

MATKAPUHELIMET

Puhelimet, televisio ja internet ovat yksi isoimmista tekijöistä lasten liikkumattomuuteen. Me haluamme tällä leirillä tukea ja kannustaa lapsia pitämään hauskaa ilman puhelinta.

Leirillä puhelimen käyttö ei ole sallittua. Päivä alkaa 08.00-15.00, silloin leiriläisellä ei saa olla puhelin mukana.

Leiriläisille suositellaan jättämään puhelimet kokonaan kotia leiripäivän ajaksi. Mikäli leirillä tulee tarve soittaa, esimerkiksi vanhemmille, voi leiriläinen soittaa ohjaajan puhelimesta.

FORCEMAJOR

Mikäli leiriä ei saada järjestettyä, leirimaksu palautetaan takaisin osallistujille. Leirimaksusta pidätetään t-paidasta aiheutuvat kulut (15€). Leiriläinen saa t-paidan itselleen.

Leirille ilmoitetun tähtivieraan peruuntuminen leirillä. Leirimaksua ei palauteta. Leirin järjestäjä pyrkii järjestämään uuden vierailijan omien resurssien ja mahdollisuuksien mukaan. 

Maksuohjeet

Maksuohjeet tulevat ilmoittaumisen jälkeen. Leirimaksun eräpäivä on 15.5.2022.

Mikäli perheestä tulee leirille kaksi lasta on hinta lasta kohden 150€. Perheen kolmannesta ja neljännestä lapsesta  maksu on 125€/lapsi.  

Ilmoittautuminen leirille on sitova. 

Peruutusehdot

  • Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita siitä järjestäjille välittömästi
  • 16.5.2022 jälkeen ilmoitetusta peruutuksesta palautetaan 50% lääkärintodistusta vastaan josta käy ilmi että leiriläinen ei pysty osallistumaan leiriin