LEIRIOLYMPIALAISET

Olympialaiset sisältävät hauskoja ongelmanratkaisutehtäviä ja suorituksia, joihin tarvitaan mm. muistia, älyä, kädentaitoja, voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja sinnikkyyttä.

LEIKIT & PELIT

Jokaisen ikäryhmän mukaan suunniteltuja hauskoja pelejä ja leikkejä. Leikeissä ja peleissä korostuu yhdessä tekeminen, aktiivisuus ja hauskanpito.

PARKKI

Helmeri Pirinen on päivän tähtivalmentaja, joka näyttää ja ohjeistaa Scoottausta.

Parkkiin oma väline mukaan. Kypärä on pakollinen ja Kyynär- ja polvisuojat ovat suositeltavia.

UINTI

Virkistävä uimaretki Kaukaveteen. Ota mukaan uima-asu ja pyyhe. Uimahallilla on Wibit seikkailurata. Wibit on seikkaulurata veden päällä, jossa leiriläiset pääsevät ylittämään esteitä.

Wibit –rataa varten uimataito tarvittaessa tarkistetaan.

LIIKENNEPUISTO

Lapset tutustuvat Kajaanin liikennepuistoon ja tieliikenne sääntöihin. Liikennepuistossa ajetaan polkuautoilla, jotka tulevat liikennepuiston puolesta.

KUPLAPALLOT

Kuplapallo on hauska joukkuelaji, jossa törmäily on sallittua. Tuomari valvoo, että tönimiset ovat ohjeiden mukaisia. Kuplapallot ja ohjaus tulevat Vuokatti Actionista.

TEMPPUILU

Temppuilu tapahtuu telinevoimistelusalissa. Leiriläiset pääsevät kokeilemaan ikäryhmällensä sopivia temppuja ja taitoja turvallisesti ohjaajien opastuksella.

KATUSÄHLY/KATUKORIS

Ulkopelejä opetellaan erilaisin pelein ja leikein. Oma sählymaila on hyvä olla mukana. Ulkoliikuntaan sopivat vaatteet.

SISÄPELIT

Sisäpelit pitävät sisällään erilaisia pelejä, liikuntamuotoja ja kisailuja Kajaanihallin sisätiloissa. Varustuksen on hyvä olla t-paita, sortsit ja sisäpelikengät

SUPER HÄSSÄKKÄ

Leirin mahtava päätösaktiviteetti! Leirikioski on avoinna super hässäkän aikana.