eSportti ryhmät aloittavat syksyllä 2023!

Junnu Hokki sai OKM hankeavustusta keväällä -23 ja käynnistää uuden Pelaa ja Liiku harrasteryhmän ”eSportti”. eSportti ryhmien tarkoituksena on lisätä lasten ja nuorten monipuolisen liikunnan kokonaismäärää ja opettaa liikunnallista elämäntapaa. Videopelimaailmassa opetellaan kielitaitoja, verkossa käyttäytymistä ja ryhmässä toimimista.

Toiminta sisältää kaksi harjoitusta viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin, 90min peliä ja 75min liikuntaa ja toimintakausi on lokakuu-toukokuu. Harjoittelu tapahtuu pääosin Vimpelinlaakson alueella. KAO:n tiloissa pelataan tietokoneilla ja konsoleilla ja liikuntaa järjestetään Vimpelinlaakson ulko- ja sisäliikuntatiloissa. eSportti toiminnan perustana on Junnu Hokin arvot ja säännöt ja harrastustoimintaa ohjaa hiki & hauskuus. Ryhmien ohjaajat ovat koulutettuja ja toiminta on suunnitelmallista.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI! PAIKKOJA RYHMIIN ON RAJALLISESTI!

Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan ensin tili itsellesi ja vasta sen jälkeen huollettavalle Suomisport -palveluun. Valitse lajiksi eHockey / Suomen jääkiekkoliitto ja sitten valitse osallistujalle eHockey -pelipassi (5€) ja valitse seuraksi Kajaanin Junnu Hokki 68 ry. Pelipassin oston jälkeen tulee tehdä ilmoittautuminen ryhmään vielä erikseen samasta linkistä, joka löytyy alta. Suosittelemme, että ostatte lisäksi Sporttiturva-vakuutuksen osallistujalle, mikäli vapaa-ajan vakuutuksenne ei kata seuratoiminnassa tapahtuvia tapaturmia.

HINTA?
Toiminta maksaa 30€ / kk osallistujalle ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Toimintamaksulla katetaan tila- ja välinevuokria sekä ohjaajapalkkioita. Maksut löytyvät ja ovat maksettavissa osallistujan sekä huoltajan Sporttitilistä ”maksut” välilehdeltä. Maksun voi suorittaa joko käyttäen palvelun verkkoselain versiota tai Suomisportin mobiilisovelluksella. Kk-maksujen eräpäivä on kuun viimeinen päivä.

 

Ryhmä 1 ilmoittautuminen (7-11-vuotiaat)
 

Ryhmä 2 ilmoittautuminen (12-15-vuotiaat)
 

 

Lisätietoja voi kysellä:

taitovalmentaja@junnuhokki.fi