Olli Suoraniemi Kajaanin Junnu Hokin uudeksi taitovalmentajaksi

Kajaanin Junnu Hokki 68ry on nimennyt uudeksi taitovalmentajaksi Olli Suoraniemen, 31. Olli on valmistunut liikunnan ohjaajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulusta viime vuonna. Hänellä on pitkä peliura mestiksestä ja hän on päässyt peliuran aikana kokeilemaan myös Liigavauhtia. Hän on valmentanut Hokissa 2004 ikäluokkaa. Tällä hetkellä Olli tekee Sotkamon kunnan liikuntasuunnittelijan sijaisuutta.

Palkatun taitovalmentajan työtehtävät kohdentuvat Jääkiekkoliiton taitovalmentajatuen painopistemääritelmän mukaisesti starttivaiheesta – U14 ikävaiheisiin Hokissa ja Kainuun muissa jääkiekkoseuroissa Vts:ssä, Supsissa ja Kiva Htssa. Päätehtävänä tukea ja kouluttaa valmentajia / ohjaajia sekä kehittää heidän kanssaan yhteistyötä lasten ja vanhempien suuntaan. Kainuun jääkiekon starttivaiheen vetovoimaisuuden kehittäminen on yksi tärkeimpiä työtehtäviä.

”Haluan kiittää Junnu Hokkia ja Suomen jääkiekkoliittoa valinnastani taitovalmentajaksi. Odotan innolla tulevaa elokuuta. On ihan huippua, että rakkaasta harrastuksesta tulee oikea työ ja pääsen kehittämään kainuulaista ja suomalaista kiekkoa”, kommentoi Olli Suoraniemi.

”Olemme erittäin iloisia, että saimme Ollin Hokkiperheeseen. Hän on huipputyyppi.  Ollilla on erittäin hyvät valmiudet kehittää lastenvaiheen suomikiekkoa Kainuussa ”, sanoo Kajaanin Junnu Hokin valmennuspäällikkö Kimmo Happo

Olli aloittaa taitovalmentajana 1.8. ja työsuhde on kolmevuotinen. Työn määräaikaisuus perustuu seuralle osoitettuun SJL taitovalmennuksen tukirahaan.