Mikko-Matti Paakkola

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry etsii innokkaita kilpailijoita u18 ja u20 Mestisjoukkueisiin.

Hokin pelaajapolulla on mahdollista yhdistää koulunkäynti, varusmiespalvelu ja tavoitteellinen kilpaurheilu ja tavoitella omaa kilpaurheilijan potentiaalia kasvattiseurasta riippumatta. Lyhyet etäisyydet ja huippuolosuhteet helpottavat arjen työtä merkittävästi. Kaksoisuran luomiseen ovat luistimenpiirrot valmiina.

U18 kartoitus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

U20 joukkueen kartoitustilaisuus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Kaksoisura Kajaanissa

2.asteen opiskelu urheiluakatemiassa yhdistetään tavoitteellinen kilpaurheilu ja koulunkäynti. Koulun vaihto Kajaanin 2.asteen opiskelupaikkoihin (Kainuun ammattiopisto, Kajaanin Lukio) onnistuu sujuvasti, kun tulet eri paikkakunnalta

Lisätietoja: https://www.junnuhokki.fi/urheiluakatemia/ ja www.vrua.fi/kajaani  ja yhteyshenkilöiltä.

3.asteen urheiluakatemiassa suoritat varusmiespalveluksen ja opiskelut Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Opintosuoritukset KaMKissa pystyt helposti räätälöimään osaksi urheilijan elämää.

Lisätietoja: https://www.junnuhokki.fi/urheiluakatemia/ ja www.vrua.fi/kajaani ja  yhteyshenkilöiltä.

Huolehdimme kaikista muualta tulevista pelaajista samalla tavoin kuin omista junioripolumme kasvateista. Jos sinulla on into ja halu kasvaa urheilijaksi ja tavoitella paikkaa jääkiekkoammattilaisena, niin tämän me Hokkina mahdollistamme.

Lisätietoja: U18 kartoitus, seuratoiminta ja urheiluakatemia, valmennuspäällikkö Kimmo Happo 044-5972346. Vastuuvalmentaja Aki Ääpälä

U20 pelaajakartoitus vastuuvalmentaja Pete Jäppinen 045-2012788 ja valmennuspäällikkö Kimmo Happo 044-5972346