U20-SM-sarjaa ensi kertaa Kajaanissa: Hokki U20 – RoKi lauantaina klo 16.15

Hokin U20 joukkue pelaa seurahistoriansa ensimmäisen kotipelin ikäluokan SM-sarjassa ensi lauantaina

Hokin U20-joukkue pelaa ensi lauantaina ensimmäisen kotipelinsä U20-ikäluokan alemmassa SM-sarjassa. Hokki aloitti sarjan kaakon vieraskiertueella viime viikonloppuna SaPKoa ja
Imatran Ketterää vastaan. Nämä ottelut kääntyivät kolmansissa erissä kotijoukkueiden voitoiksi, mutta osoittivat hyvin sarjan tasaisuuden.

Hokilla on jo kokemusta samasta kaukalosta vieraisille tulevan RoKin kanssa harjoituskaudelta. Elokuussa rovaniemeläiset voittivat Kajaanissa 3-4 ja kotonaan 3-1. Tulevana viikonloppuna pelataan peräkkäisinä päivinä back-to-back-pelit eli ensin Kajaanissa ja seuraavana päivänä Rovaniemellä. RoKi oli SM-alkusarjassa 19:s ja keräsi 23 ottelussa 18 pistettä.

Hokin näkökulmasta ottelu on historiallinen siksi, että ensi kertaa U20-ikäluokka saavutti SM-sarjapaikan. Aiemmin SM-sarjaan ovat venyneet Hokin juniorijoukkueista U16-ikäisten joukkueet kausilla 1996-1997, 2001-2002 ja 2003-2004. Kyseisistä joukkueista Kanada-maljaa ovat Suomen mestareina päässeet nostelemaan aikuisena Hokki-kasvatit Antti Halonen, Janne Pesonen, Jarkko Hattunen, Veikko Karppinen ja Joonas Kemppainen.

Hyvänä tavoitteena on, että Hokki-kannattajat rikkoisivat kauden yleisöennätyksen 310 katsojaa, joka syntyi viime viikonloppuna Etelä-Savon hegemoniapelissä SaPKon ja Jukureiden välillä. Hokin Mestiksen alkusarjan viimeisessä ottelussa katsojia oli 270, joten tavoite on hyvin saavutettavissa. Eli ota kaveri mukaan ja tule kannustamaan Hokki voittoon! Vapaa pääsy.